Őszi “szünet” – második rész

Anikó tehát csütörtökön visszajött, és bár a hét második fele nagyrészt tanulással telt, azért néhány programot így is sikerült becsempésznünk. Csütörtök este elmentünk a belvárosba szórakozni egyik (volt) csoporttársammal és a barátnőjével. Megint befigyelt az Augustiner, majd átmentünk a már korábban említett igen zsúfolt ír pubba, ahol ezúttal 10 perc alatt meg is vehettük a hőn áhított italunkat. (Volt vaníliás Absolut, ami szerintem nem homár.)  Itt már nagy punnyadás következett, úgyhogy véget is vetettünk lassan az estének.

Első tököm

Pénteken az óráim közötti négy órás lyukban a Donauinselen voltunk, ahol kiderült, hogy a barátnőm bátrabban mászik le meredek dombokon mint én, égő. (De én talán jobb rántottát főztem. Égő.) Sajnos utána elég szar fordulatot vettek az események, Anikó tanácsomra három megállót próbált elbliccelni (engem még mindig nem ellenőriztek amióta itt vagyok). Elkapták. A pótdíj összegét jobb ha nem írom le a saját egészségi állapotom érdekében, de az otthoni aprópénz ehhez képest. Ez van, ha most lennék ott, újra ezt tanácsolnám.

A hétvége egy kicsit eseménytelenebbül telt, csupán pár üde színfolt csúszott a tanulásba: szombaton találkoztunk egyik régi haverommal, Bazsival, aki hokibíróként szeretne gyökeret verni Ausztriában. Vasárnap pedig, egy hetes késéssel sikerült kifaragni a halloweeni tököt, és az elején tapasztalható szkeptikusságom később gyermeki lelkesedésbe csapott át. A kép alapján talán érthető is, hogy miért.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: